Reno RaptorsHomeowners ask
Is a basement apartment allowed in a Richmond Hill house?
In most houses, yes. By-law 143-24 permits additional residential units on lots with a single detached, semi-detached or certain townhouse dwelling, subject to zoning and a building permit, so a basement apartment can be designed and permitted as a unit from the start.
People also ask
Not the question you have?







